september 2015

Midtconsult ansætter Hans Toksvig Larsen

Det rådgivende ingeniørfirma Midtconsult P/S er i en rivende udvikling med stor fremgang i både ordretilgang og medarbejderstab.

Hans Toksvig Larsen

Det går godt for det midtjyske baserede Midtconsult – som ekspanderer på en række områder.

- Denne udvikling vil vi gerne forstærke, så vores kompetente rådgivning og organisation kan udbygges yderligere, siger adm. direktør og partner Thomas Duedahl,

Derfor har Midtconsult pr. 1. oktober ansat Hans Toksvig Larsen som Udviklingschef for at fremme udvikling af opgaver og nye forretningsområder – primært i Region Syd.

- Hans Toksvig Larsen er oprindeligt uddannet arkitekt og har med sine mere end 30 års erfaring og med udgangspunkt i Odense en meget stor berøringsflade, som vi nu ønsker udbygget i regi af Midtconsult, fortsætter Thomas Duedahl.

Hans Toksvig Larsen (tidligere Creo Arkitekter) glæder sig til opgaven – og udtaler:
- Jeg kan se store perspektiver i at medvirke til at få skabt nye kontakter og opgaver til Midtconsult – og udnytte mit store netværk og min faglige baggrund bredt fra en lang række opgaver indenfor dansk byggeri. Samtidig kan jeg mærke, at den gode kemi og Midtconsults tilgang til en god rådgivning på et solidt professionelt plan, tiltaler mig meget.

Samtidig med ansættelsen er det vigtigt for Midtconsult at pointere, at virksomheden ikke ændrer karakter:

- Vi bliver ikke et arkitektfirma og vores ydelser forbliver, som de var i går, siger bestyrelsesformand og partner – Per Overgaard Nielsen.

- Vi ser ansættelsen af Hans Toksvig Larsen som en strategisk udbygning af vore kompetencer – som på sigt skal udbygge vores gode samarbejde med store dele af den danske arkitektbranche. Vi vil derfor fastholde vores udgangspunkt, som et troværdigt dansk ingeniørfirma – med den brede faglige rådgivning gearet til nye opgaver, siger Per Overgaard Nielsen.

Midtconsult P/S beskæftiger i dag godt 150 personer på sine afdelinger i Herning og Aarhus og løser opgaver i hele landet.

Adm. Direktør
Thomas Duedahl
Mobil: 21 66 05 32
Mail: td@midtconsult.dk

Bestyrelsesformand
Per Overgaard Nielsen
Mobil: 20 34 31 36
Mail: pon@midtconsult.dk

Udviklingschef, Region syd
Hans Toksvig Larsen
Mobil: 28 11 59 17
Mail: htl@midtconsult.dk