juni 2015

Tillykke til Martin

Martin har i dag bestået sin eksamen med et flot 10 tal og er nu Teknisk Designer. Et stort tillykke herfra.

 

Var det godt at være hos Midtconsult som elev?
Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted at være elev. Forløbet har hele tiden været præget af stor faglig fleksibilitet og en god struktur. Jeg har specielt elsket, den bredde de giver vores uddannelse, da man skal igennem alle husets afdelinger. Det har for mig været en stor gavn, at jeg har kunne drage erfaringer fra alt omkring installationer til konstruktioner, anlæg og byggeteknik.
Udover dette har man fra første dag, oplevet at blive kastet ud i reelle sager og har under forløbet haft muligheden for at følge med og deltage i de helt store projekter og alle de processor der indgår i disse. Herigennem skaber man sig også et godt netværk af medarbejdere, som altid er glade for at give en hjælpende hånd.

Hvor adskiller Midtconsult sig fra andre firmaer?
For mig er det der adskiller Midtconsult mest fra andre firmaer - er at de er gode til at se muligheder. Specifikt for mit tilfælde hvor jeg kommer direkte fra en gymnasial uddannelse, mod de traditionelle Teknisk Designer elever, der har været på uddannelsen grundforløb og erhvervet sig nogle specifikke målrettede kompetencer. Det viser for mig at de tør at give det en chance, så længe man også selv vil gøre en indsats, skal de nok arbejde sammen med dig for at nå i mål på den bedste måde.

Hvad nu med fremtiden?
For mig har forløbet som Teknisk Designer været et springbræt mod min videre uddannelse. Jeg har i længere tid haft interessen for arkitektur og byggeri, hvor praktikforløbet kun har cementeret, at jeg skal læse videre til bygningsingeniør. For mig er dette et meget naturligt skridt, da jeg således kan trække på alt den faglige viden jeg har tilrådet mig og ikke mindst på det fantastiske faglige netværk jeg har opbygget. Så jeg glæder mig allerede nu til igen om en årrække at kunne samarbejde med mine kompetente kollegaer fra Midtconsult på den ene eller anden side af bordet.