Midtconsult er en del af ÅF

Den 1/1 2017 blev Midtconsult solgt til den svenske koncern ÅF. Salget var et resultat af Midtconsults strategi om at vækste indenfor nye forretningsområder i tæt samarbejde med en strategisk samarbejdspartner. Ved at kombinere Midtconsults og ÅF’s kompetencer er det muligt at tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af ydelser og specialkompetencer. Som kunde hos Midtconsult oplever man trygheden ved at samarbejde med en rådgiver med mange års erfaring på det danske marked, samtidig med at man kan nyde godt af de fordele, der ligger i, at vi er en del af en stor international virksomhed.

Hvem er ÅF?

ÅF er en svensk rådgivende ingeniørvirksomhed indenfor energi-, industri- og infrastrukturmarkedet. ÅF har eksisteret siden 1895, hvor det hed Ångpanneföreningen (dampgeneratorforeningen). Oprindeligt blev ÅF dannet af dampgeneratorejerne for at forebygge ulykker ved hjælp af regelmæssige inspektioner. I dag er virksomheden vokset til at have omkring 8500 ansatte fordelt på afdelinger i mere end 30 lande. ÅF udfører projekter i mere end 100 lande.

ÅF’s vision er at være den bedste partner for de bedste kunder. Deres mission er at være en ingeniør- og konsulentvirksomhed for energi-, industri- og infrastrukturmarkederne. Gennem deres erfaring indenfor en unik vifte af teknologier, vil de skabe løsninger, der er rentable, innovative og bæredygtige.
ÅF er opdelt i fire divisioner: industri, infrastruktur, international og teknologi. Divisionerne industri og infrastruktur er etableret i Skandinavien, den internationale division dækker alle deres aktiviteter uden for Skandinavien, mens teknologidivisionen kun opererer i Sverige. ÅF løser opgaver indenfor strøm og varme, vandkraft, atomkraft, vedvarende energi, transmission og fordeling, køretøjer, forsvar og sikkerhed, minedrift, fødevareforarbejdning, lægemidler, skovbrug, telekommunikation, olie og gas, ejendomme, veje og jernbaner.

Besøg ÅF’s hjemmeside ved at klikke her.

ÅF - Innovation by experience