Akustiske kundegrupper

Midtconsult har ydelser, som er tilpasset alle aktører i byggebranchen, såvel som øvrige brancher. Akustik og støj er relevant på alle niveauer. Akustik og støj har betydning for både produktionsvirksomheder, private, kommuner, institutioner, entreprenører og arkitekter.
De akustiske forhold og støj har betydning for vores evne til at udøve, for vores koncentration, for søvn, for kultur, for rekreation og kommunikation. Overalt hvor mennesker opholder sig har akustikken en betydning.
 
Når der bygges nyt eller renoveres, så er det vigtigt at afstemme de akustiske forhold til den tiltænkte anvendelse og til myndighedskrav.
 
I midtconsult har vi stor erfaring med at finde de rette krav til et rum i forhold til anvendelsen. Vi foretager bygningsakustiske og rumakustiske målinger, såvel som støjmålinger for at undersøge både eksisterende og nye forhold, og vi har god erfaring med at finde effektiv afhjælpning når noget er gået galt eller mangler.

Vi har stor erfaring med at projekterer til de akustiske, støj og lydmæssige krav og har en bred indsigt i mulige løsninger.

Kontakt hos Midtconsult