Bygherrerådgivning
- med optimal værdiskabelse

Store investeringer, talrige arbejdsprocesser og logistiske manøvrer, der hver eneste dag skal gå op i en højere enhed på byggepladsen. Der er mange gode grunde til at engagere en bygherrerådgiver ved både små byggerier og store totalentrepriser.

Bygherrerådgivning

Hos Midtconsult arbejder vi med alle former for byggeopgaver inden for nybyggeri, renovering og ombygninger. Siden starten for næsten 40 år siden har vi været rådgiver for totalentrepriser over hele landet og har derfor opbygget betydelig erfaring inden for dette felt. En meget lang portefølje af byggerier betyder, at vi er det  naturlige valg som den bygherrerådgiver, der kan løse alle komplekse – og uventede - aspekter forbundet med moderne byggeri. Som rådgivende ingeniører er det vores mål at finde den mest enkle og rationelle proces, så byggeriet fuldt ud lever op til bygherrens forventninger.

I tæt samarbejde med bygherren udarbejder vi et byggeprogram for på denne måde at analysere og afdække de forskellige ønsker og behov til både byggeproces og det færdige byggeri. Som bygherrerådgiver hjælper vi dig videre med at udbyde dit projekt til de relevante faggrupper og bagefter at udvælge de rette til at udføre opgaven. Ligesom vi indhenter tilbud, udarbejder alle relevante rapporter og deltager i møder og bygherretilsyn på arbejdspladsen.

Vores målsætning er at sikre vores kunder en sikker byggeproces, hvor økonomi, tid og kvalitet aldrig løber løbsk.
 

Kontakt hos Midtconsult