El rådgivning med indbyggede driftsbesparelser

Via styring af og kommunikation imellem en bygnings belysningsanlæg, varme, ventilation, køl og sikringsanlæg kan Midtconsult øge komforten for bygningens brugere og samtidig skabe væsentlige driftsbesparelser på de elektriske installationer.
El rådgivning
Intelligente Bygningsinstallationer (IBI) er et forretningsområde, som forventes at vokse markant i de kommende år. Allerede i dag stilles der større og større krav til bygningsfunktioner, til integration af forskellige styre- og kontrolsystemer og sikringsanlæg samt til komfort, fleksibilitet, økonomi og miljøpåvirkning i byggeri af alle typer.
 
I stedet for f.eks. at have ét system til at styre lys, et andet til at styre solafskærmning og et tredje til at styre varme, kan alle funktionerne integreres i et samlet IBI-system.
 
Der er mange facetter i et IBI-system, men Midtconsults rådgivere overfører gerne elementer som funktionalitet, kapacitet, systemintegration og konfigurering til dine forventninger til drift, energiforbrug og lysforhold.
 
Bred viden og erfaring fra mange projekter betyder, at vores team af el rådgivere har stor ekspertise inden for mange forskellige typer systemer såsom belysning, alarmer, overvågning og kommunikation mv.

Kontakt hos Midtconsult