Konstruktion
- vi tænker ud af boxen!

Hvor kedelig havde verden ikke set ud, hvis arkitekterne altid holdt sig til de gamle og afprøvede rutiner? Det er imidlertid hos den rådgivende ingeniør, at visionerne for alvor får fast grund til fundamentet.
Konstruktioner
Det kræver erfaring og høj faglighed at konstruere en bygning i forhold til æstetisk udtryk, tidsplan og budget - og samtidig sikre, at alle interessenter er tilfredse med processen.

Vi er på hjemmebane overalt i Danmark, når det handler om at skabe unikke og individuelle konstruktioner, hvor der stilles høje krav til æstetik og funktion. Gennem næsten 40 år har vi udført konstruktioner til bygninger af alle slags fra det lille parcelhus til et 25-etagers højhus. Til glæde for institutioner, erhvervslivet og private – og endda til glæde for arkitekterne!
 
Midtconsult tilbyder følgende ydelser inden for konstruktion:
Vi endevender alle aspekter og processer, så vi i samarbejde kan anbefale den allerbedste konstruktionsrådgivning. Det er en selvfølge, at vores dygtige medarbejdere altid arbejder med den nyeste software, når de udfører beregninger, tegninger og statisk dokumentation og holder sig opdaterede med udviklingen på markedet.
 
Hos Midtconsult er alle engagerede i at levere de bedste og mest enkle løsninger – og med i den ligning er maksimal værdiskabelse i ethvert projekt.
 
 

Kontakt hos Midtconsult